Profiteer alleen vandaag nog van gratis verzending | Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Hoe het allemaal begon..

Givesome NL ging live in 2018 als kleding- schoenen- en accessoirewebshop. Een bijzondere periode waarin we steeds een deel van de omzet doneerden naar een goed doel.

Mijn droom
De webshop ontstond uit mijn ondernemersdroom. Ik wilde niet zomaar 'ondernemen', maar geld verdienen met een bedrijf wat óók daadwerkelijk iets goeds deed voor anderen. Dankzij de liefste Instagram-followers groeide de webshop beetje bij beetje en doneerden we samen steeds iets meer naar het goede doel.

Stoppen met Givesome NL
Na een aantal maanden van intensief werk, verloor ik het plezier in mijn onderneming. Hoewel ik letterlijk 'hield' van Givesome, merkte ik dat het verkopen van kleding mij minder gelukkig maakte dan gedacht. Ik nam daarom een pauze, niet wetende of ik de webshop in de toekomst weer zou openen.

Eindelijk, succes
Na maanden van denken, zoeken en ontwikkelen, vond ik mijn eigen weg in het ondernemerschap. Als Freelance Copywriter schrijf ik met veel plezier teksten voor andere webshops. Toch is Givesome altijd aan me blijven knagen.

Online again!
Omdat ik met mijn hele hart achter het concept sta, is de webshop weer live. Niet meer als webshop met kleding en allerlei andere musthaves, maar met de mooiste, exclusieve sieraden in beperkte aantallen. Met het verkopen van deze sieraden wil ik meiden en vrouwen met dezelfde motivatie, mindset en passie als ik, een hart onder de riem steken. Uiteraard doneren we met Givesome NL nog steeds €1 per verkocht sieraad naar het goede doel. En dat goede doel kiezen we nog altijd samen.

Heb je vragen over Givesome NL óf wil je een goed doel voordragen? Stuur hier dan gerust een berichtje. 

 

 

Liefs, Daphne

Favicon Givesome NL